Telia internetas ir televizija

Telia – telekomunikacijos bendrovė paslaugas teikianti nuo 2017 m. vasario 1 d. “Telia Lietuva” – tai „TEO“, „Omnitel“ ir „Baltic data center“ viename, kuri teikia telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas.

“Telia Lietuva” yra didžiausia telekomunikacijų įmonė Baltijos ir Šiaurės šalyse, kuri priklauso “Telia company” įmonių grupei. Sparčiai tobulinamas šviesolaidinis interneto tinklas – vienas greičiausių Lietuvoje ir gebantis pasiekti net 1 Gb/s. Telia siūlo šviesolaidinio ir bevielio interneto ryšio galimybes, išmaniąją bei internetinę televiziją. Telia – tai puikus pasirinkimas norintiems gyventi išmaniai ir būti vienu žingsniu toliau.

Tv paslaugos

Telia suteikia galimybę užsisakyti TV + interneto paslaugą, kuri leis filmų žiūrėjimui namuose suteikti kino teatro įspūdį. Labiausiai rekomenduojama išmanioji televizija, kuri padeda persukti filmus ir laidas, įrašyti juos, kartoti, kai to norite. Pasirinkite jums labiausiai tinkamą žiūrėjimo laiką. Nesitaikykite prie transliacijos laiko – tegul ji taikosi prie jūsų.

Telia TV paslaugos suteikia galimybę mėgautis daugiau nei 50 kanalų: nuo lietuviškų iki pačių žinomiausių ir informatyviausių visame pasaulyje. Pasirinkite paketą arba pats susikomplektuokite norimą kanalų sąrašą! Mokėkite tik už tai, kas jums reikalinga. Įmonė suteikia galimybę įsigyti ir TV priedėlį.

Interneto paslaugos

„Telia Lietuva“ siūlo kelis interneto tipus, kad kiekvienas pagal savo poreikius susirastų tinkamiausią: šviesolaidinis, plačiajuostis, belaidis ir hibridinis. Interneto paslaugos – nuo namų iki verslo!

Šviesolaidinis – pats populiariausias, gebantis pasiekti net 1 Gb/s greitį. Jeigu gyvenate ten, kur šviesolaidinio interneto galimybės yra ribotos – rinkitės plačiajuostį, kuris patenkina inovatyvaus interneto naršytojo poreikius.

Įmonė suteikia galimybę įsigyti arba išsinuomoti jų maršrutizatorių. Jeigu renkatės Telia internetą – maršrutizatorių taip pat pirkite arba nuomokite iš tos pačios įmonės. Taip užsitikrinama vispusiška kokybė ir priežiūra.

Galiausiai, hibridinio interneto paslauga, kuris leidžia mėgautis ne tik interneto teikiamais privalumais, tačiau ir išmaniąja televizija. Užsisakius paslaugų komplektą  dažniausiai galite sutaupyti, nemokamai gauti maršrutizatorių ar panašiai. Nuolatos tikrinkite informaciją apie Telia akcijas.

Geras interneto planas ir tinkamas TV komplekto pasirinkimas leis mėgautis virtualiu pasauliu patogiai, pigiai ir pagal kiekvieno kliento poreikius. Nuolatos atnaujinami planai ir pasiūlymai leidžia susirasti tokią paslaugą, kuri tiktų būtent jums.

http://www.internetasjums.lt/ – vieta, kurioje galite rasti reikalingą informaciją apie Telia paslaugas. Skundai, atsiliepimai ir įvertinimai leis susidaryti nuomonę apie paslaugų kokybę bei apsispręsti, ar Telia paslaugos tenkina jūsų poreikius. Rinkitės geriausius!